Sâmbătă, 2017-05-27, 7:10 AM

Descarca filme 2015










Tag Board
200
Our poll
Ce va intereseaza?
Total of answers: 511
Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Useri: 0
Calendar
«  Mai 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Entries archive
Site friends

Marmelade

Marmelade
Marmelada de mere
1kg pasta de mere,600g.zahar

Se aleg mere tari, nefăinoase, se taie în sferturi, se curăţă de coajă şi de sâmburi şi se pun la fiert în apă, cât să le cuprindă. Se fierb în vas acoperit, fără a amesteca în vas în timpul fierberii. Când merele s-au înmuiat, se scot şi se trec prin sită. Pasta obţinută se cântăreşte şi se pune la fiert. Când pasta s-a legat şi a scăzut aproape de jumătate, se adaugă zahărul. După ce s-a adăugat zahărul se mai fierbe marmelada încă 30 de minute, la foc mic, amestecând mereu, ca să nu se prindă de fundul vasului. Când este bine legată şi are un aspect unsuros, se pune fierbinte în borcane. Borcanele închise se întorc 5 minute pe capac, apoi se depozitează pe raft. Pentru siguranţă, se poate adăuga câte 1 pastilă de aspirină la fiecare kg de fructe. După această metodă se poate prepara marmeladă din orice fructe. Se poate face marmeladă dintr-un singur fruct sau din mai multe fructe amestecate. La fructele mai dulci se adaugă mai puţin zahăr. Fructele pot fi date prin maşina de tocat înainte de a fi puse la fiert.