DESCARCA FILME 2015 2014 GRATUIT NOI
Duminică, 2016-12-04, 11:18 PM

Descarca filme 2015










Tag Board
200
Our poll
Ce va intereseaza?
Total of answers: 508
Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Useri: 0
Calendar
«  Decembrie 2016  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Entries archive
Site friends

Fainoase si branzeturi

Fainoase si branzeturi

Gogosi fragede
600gr.faina alba pt cozonac,circa 200 ml.lapte,30 g drojdie proaspata,1 ou,2 linguri miere,2 linguri zahar vanilinat,50gr.unt,3 linguri ulei,1 praf de sare,350ml ulei pt prajit,100gr.pudra vanilinat pt decor

1.Freci drojdia cu mierea pana obtii o pasta.Dizolvi drojdia si 2-3 linguri de faina,in cateva linguri de lapte caldut.Lasi maiaua sa creasca la cald,timp de 20 de minute.
2.Cerni faina intr-un castron si in mijloc faci o adancitura in care pui pe rand maiaua,oul,restul de lapte caldut,in care ai dizolvat zaharul vanilinat si sarea.Framanti aluatul,adaugand treptat untul si uleiul.Lasi aluatul sa creasca timp de 1 ora.
3.Intinzi aluatul in strat de 1 cm.Decupezi cercuri mari,cu un pahar ale carui margini au fost trecute prin faina,apoi decupezi mijlocul cu un paharel sau chiar cu un dop de sticla.
4.Lasi gogosile sa creasca pe planseta,apoi le prajesti pe ambele parti,in baie de ulei fierbinte.Le scoti pe hartie absorbanta si le pudrezi cu zahar.Sunt moi,parfumate si isi pastreaza fragezimea mult timp.

Biscuiti sarati
200gr.unt sau margarina,drojdie cat o nuca,1 praf de sare,250 ml apa minerala,faina cat cuprinde (aprox.700g),150gr.telemea.pt decor:1ou,50gr.mac,sare grunjoasa,150gr.cascaval,2ling unt si 2 faina pt tava.

1.Razi fin branza.Freci spuma untul moale cu sarea,adaugi drojdia dizolvata in putina apa minerala,branza,sarea,dupa care,alternativ,apa minerala ramasa si faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare,care sa se poate modela.
2.Pe planseta presarata cu faina,intinzi aluatul in strat de 5-6mm.Tai aluatul in forma de dreptunghiuri sau alte forme,cu un cutit trecut prin faina,cu formele pentru fursecuri sau cu rozeta. Ungi formele cu oul batut cu putina sare si imediat le presari fie cu seminte de mac,fie cu fire de cascaval ras fin,fie cu sare grunjoasa.
3.Asezi formele in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,la o distanta de 2 cm unele de celelalte.Le coci 20 de minute,in cuptorul preincalzit,pana cand se rumenesc.

Paste cu branza la cuptor
300gr.paste,2-3 oua,250 gr.branza de vaci,2-3 linguri de gris,stafide,zahar dupa gust,sare,unt pentru uns tava.

Fierbi pastele 8-10 minute in apa cu sare,apoi le scurgi si le clatesti sub un jet de apa rece.Rastorni pastele intr-un castron,adaugi ouale batute,branza de vaci,grisul,stafidele si zaharul.Intr-o tava de teflon unsa cu unt si tapetata cu faina,torni compozitia si o dai la cuptor pentru 30 de minute.